Castelló es una ciutat moderna, oberta al mar i amb excel·lents comunicacions per a accedir a ella.

Més de tres-cents dies de sol a l’any i un clima privilegiat abriguen a la ciutat de Castelló de la Plana, on les seues platges, port esportiu, camps de golf, i parcs naturals com Columbrets,  es convertixen en un gaudiment no estacional.

Una àmplia oferta hotelera, el nostre Palau de Congressos, la universitat, així com distints salons i espais,  poden cobrir amb escreix les expectatives per a la celebració de reunions i congressos.
La nostra riquesa gastronòmica, marcada per la tradició i el mar mediterrani, sorprén als paladars més exquisits que nos  visiten i per tant són l’atractiu ideal per a propis i visitants.

Castelló, que té una arrelada tradició agrícola en el cultiu de tarongers i industrial en la producció de taulellets es posiciona ara,  cada vegada més, com una ciutat de servicis i d’atractiu turístic, afavorint de forma notable la gestió congresual.

En esta pàgina web trobaran totes les dades de la nostra oferta en infraestructura congresual que Castelló de la Plana posseïx i que vosté pot utilitzar com a ferramenta per a organitzar qualsevol esdeveniment o congrés.  Des del Patronat Municipal de Turisme ens posem a la seua disposició per a col·laborar de manera activa per a qualsevol necessitat que vosté puga requerir.

Col·laboració activa i informació fluida, serà la nostra resposta al seu interés per Castelló.

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X